La 2a edició del W veu la llum

Presentem la segona edició de W, de Gabriel Ventura, en una versió ampliada que incorpora una coberta desplegable amb poemes i textos inèdits i noves imatges de Rosa Tharrats.

Una capsa trobada i un misteri. Poemes, cartes i postals que tracen la història erràtica de W, un personatge que es dedica a viatjar per ciutats de tot el món amb una estranya missió: transportar un gripau vermell. «Ja fa un mes que no existeixo», afirma en un dels poemes. Però qui és, realment, W?

Entrega del Premi de la Crítica Catalana

El passat dimecres, 22 de maig, vam assistir a l'acte d'entrega del Premi de la Crítica 2018, atorgat a Enric Casasses pel llibre El nus la flor i a Sergi Pàmies per L'art de portar gavardina. Nosaltres vam ser-hi acompanyant l'Enric, gaudint de la gossa que en Joan Josep Camacho Grau i del tast de l'espectacle poèticomusical 'El nus la flor', amb Daniel Ariño al piano, Maria Mauri a la veu cantada i Enric Casasses a la veu parlada.

Setmana de la poesia 2019

Avui comença la setmana de la Poesia a Barcelona, que s'allargarà fins al 16 de maig. Trobareu actes arreu de la ciutat, consulteu-ne el programa AQUÍ.

Us recomanem especialment el vermut del dissabte 11 de maig a l'Acadèmia de Bones Lletres de Barcelona (C/ Bisbe Caçador, 3):

Víctor Català: poeta present

Presentem el 'Perquè' a La Calders

El proper dimarts, 9 d'abril, a les 19:30h, presentarem el primer poemari de Salvador Renobell Bosch, poeta barceloní que per primera vegada aplega els seus versos en un llibre.

Amb el títol 'Perquè ha de ser així' (títol homònim del darrer poema), s'obre l'univers d'un autor que plasma la seva peripècia vital amb serenor, duresa i sinceritat.

El nus la flor

Aquest poemari d’Enric Casasses inclou els poemes que va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven. Es publica amb disseny que busca reproduir el format caòtic i eclèctic de la llibreta escrita i pintada a mà, amb els poemes repartits per les pàgines en diverses mides i disposicions.