Presentem el 'Perquè' a La Calders

El proper dimarts, 9 d'abril, a les 19:30h, presentarem el primer poemari de Salvador Renobell Bosch, poeta barceloní que per primera vegada aplega els seus versos en un llibre.

Amb el títol 'Perquè ha de ser així' (títol homònim del darrer poema), s'obre l'univers d'un autor que plasma la seva peripècia vital amb serenor, duresa i sinceritat.

El nus la flor

Aquest poemari d’Enric Casasses inclou els poemes que va anar escrivint en diverses llibretes al llarg de tres anys i els dibuixos que els acompanyaven. Es publica amb disseny que busca reproduir el format caòtic i eclèctic de la llibreta escrita i pintada a mà, amb els poemes repartits per les pàgines en diverses mides i disposicions.

Fotos del RUSC 2018

Just avui fa dos mesos que en Josep Pedrals, la Maria Cabrera, en Carles Duarte, la Mar Fontana, en Gerard Cisneros i el grup Versaleta pujaven a l'escenari del RUSC 2018 per omplir el Museu de la Vida Rural de versos i cançons.

Ho recordem amb un recull de fotos del festival:

La poesia torna a l'Espluga: RUSC 2018

El RUSC 2018 ve carregat de brunzit poètic, com cada any. Un festival als jardins del Museu de la Vida Rural que us portarà, el vespre del dijous 26 de juliol (a les 20h), versos ben diversos del panorama català actual. Els convidats d'aquesta edició 2018 seran:

Josep Pedrals
Es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere, recita, l'explica en cursos i conferències, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus, posa música als versos i versos a les músiques, expandeix la teatralitat del vers...