Fotos del RUSC 2018

Just avui fa dos mesos que en Josep Pedrals, la Maria Cabrera, en Carles Duarte, la Mar Fontana, en Gerard Cisneros i el grup Versaleta pujaven a l'escenari del RUSC 2018 per omplir el Museu de la Vida Rural de versos i cançons.

Ho recordem amb un recull de fotos del festival:

La poesia torna a l'Espluga: RUSC 2018

El RUSC 2018 ve carregat de brunzit poètic, com cada any. Un festival als jardins del Museu de la Vida Rural que us portarà, el vespre del dijous 26 de juliol (a les 20h), versos ben diversos del panorama català actual. Els convidats d'aquesta edició 2018 seran:

Josep Pedrals
Es dedica a la poesia des de diversos fronts: escriu llibres d’investigació en el gènere, recita, l'explica en cursos i conferències, ha muntat celebracions poètiques de tot tipus, posa música als versos i versos a les músiques, expandeix la teatralitat del vers...

Joan Ponç a La llum negra del CCCB

Joan Ponç ha estat present a diverses exposicions monogràfiques a Barcelona. Ara, segueix visible, amb una mirada diferent a l'exposició La llum negra que ofereix el CCCB del 16 maig al 21 octubre de 2018.

L'exposició tracta sobre la influència que les diferents tradicions secretes han exercit en l’art contemporani des dels anys cinquanta fins a l’actualitat.